EquinoxForum.net Bookmark and Share
February 19, 2017, 09:37:11 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Forum Tip: Click the little blue 'new' icon next to any topic to jump right to the first unread message.
   
   Home   Help Search Gallery Login Register  
Registered users see fewer ads.
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ac/heat dont work now car wont start  (Read 147 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
NirvanaSpive99
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


Email

Ignore
« on: February 16, 2017, 04:21:13 PM »

Hello So I have a 05 equinox. The ac or heater does work. It wont turn on. Wont make a noise or anything. Seen it didn't have the "fuse" or the relay witch ever its called. an it still did nothing. I took off the face an looked in the back an a peace wasn't even connected so I connected it but when I tried it now my car wont start. Wont even make a clicking noise. nothing but the lights come on.... I tried unplugging it an starting it but still wont start wont click or anything... please help flaming mad flaming mad flaming mad
Logged
Rit
Theta GOD!
********
Online Online

Gender: Male
Posts: 7537




Ignore
« Reply #1 on: February 16, 2017, 06:02:35 PM »

It would help to know what "piece" you connected.  That may have blown a fuse, or damaged the ECU.  I would 1st look for a blown and then get on to tougher stuff.  Are you positive that you battery is OK ?

Logged

2010 Equinox LTZ
4 cyl, FWD, S/R
Cardinal Red/Black
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines | Sitemap
©2017 EquinoxForum.net All Rights Reserved.
All trademarks referenced herein are property of their respective owners.
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!